Boj proti mastným vlasům

Pokud se chcete zbavit mastných vlasů, potřebujete k tomu nejprve pár obecných faktů. Jak poznáte, že se Vaše vlasy dají považovat za mastné? Pokud je večer umyjete a druhý den večer je máte zase mastné, potřebujete jinou péči. Jaký používáte šampón je velmi rozhodující společně s dalšími faktory. Určitě za to mohou v mnoha případech hormony, které máte v nerovnováze nebo také stres, časté tahy hřebenem, úpravy vlasů, aj. Jistou roli zde sehraje i dědičnost. Má Vaše matka nebo otec také sklony k mastnějším vlasům? Určitě faktorů je mnoha, ale jak je tedy odstranit? Správným šamponem a dalšími produkty z řad vlasové kosmetiky Matuschka! Pokud máte zároveň mastnější pleť, je to jasné, že i vlasy se budou častěji mastit. Používejte správnou péči o vlasy a používejte osvědčené přípravky, které Vašim vlasům vrátí zase potřebný lesk, svěžest a vzdušnost. Jaké to jsou přípravky?

Produkty z řad vlasové kosmetiky Matuschka jsou velmi účinné a mastnota vlasů proti nim nemá šanci. Vyzkoušejte celou sérii těchto produktů a rozlučte se navždy s mastnými pramínky Vašich vlasů. Představujeme Vám šampón nové generace, který si jistě brzo oblíbíte. Je příjemné vůně, pěkně pění, lehce se nanáší, nepálí a zabraňuje tvoření nadbytečného mazu v pokožce hlavy. Jak se jmenuje? TopHair! Je skutečnou špičkou v péči o vlasy. Matuschka – vlasovou kosmetiku používají i profesionální kadeřníci, takže není se vůbec čeho obávat. Jeho složky jsou jemné, šetrné a rychle působí tam, kde mají. Vlasy se nejčastěji mastí u kořínků hlavy, takže tímto šampónem z nich jednoduše mastnotu smyjete.

Šampon již máte, ale to není určitě vše. Pokud chcete, aby Vaše vlasy byly ošetřeny v boji proti mastnotě ještě kvalitněji, pořiďte si i vlasové tonikum, které se vpije do pokožky a vytváří zde maximální ochranu v boji proti mastnotě. Potlačuje navíc tvorbu lupů. Jemným vmasírováním se Vám kštice Vašich vlasů bude opět lesknout a zářit!

Kde nakoupit produkty Matuschka? Podívejte se do eshopu www.provlas.cz.

Konečnou fixaci vlasů upravíte pomocí gelového tužidla, které je ukryté v praktickém kelímku. Hlavu tedy máte umytou, ošetřenou vlasovým tonikem, ale chcete si zároveň vytvořit i účes. Ten je potřeba zpevnit, aby držel požadovaný tvar a pěkně se leskl. Využijte styling gel, který je jemný, šetrný a zároveň Vám podpoří sexy lokny, veselé drdůlky, aj. Muži jistě uvítají naší vlasovou péči také, tyto produkty jsou určeny i pro ně. Fixační gel jim umožní mít na hlavě perfektní nagelovaný účes. Zvláště muži uvítají jednoduchou a praktickou fixaci, kterou vytvoří bez dlouhého tupírování vlasů.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář