Jak obnovit ztracené, zničené nebo poškozené vlasy?

Aby vlasy zůstaly zdravé, mohly se regenerovat nebo si udržely svou rovnováhu, potřebují řadu živin, které jim propůjčují sílu a energii potřebnou k tomu, aby vypadaly vitálně, a zabraňují poruchám, které je dělají mastnými nebo suchými. To je navíc pomůže ochránit před tvorbou lupů a posílí je proti předčasnému plešatění. Mnohé z těchto živin pochází z živočišných derivátů, jako jsou vejce, mléko, ryby, maso nebo živočišné orgány.

Foliactive je inovativním a účinným systémem určeným pro ošetření alopecie. Se svým 100% přírodním a bezpečným složením, může být náš produkt použit jak na snížení vypadávání vlasů, tak i pro podpoření regenerace a růstu nových vlasů.

Toto jsou některé z účinků, kterých můžete s Foliactive dosáhnout:

  • Zastavení vypadávání vlasů
  • Stimulace růstu nových vlasů
  • Usnadnění vyživení, které oživí ty nejoslabenější folikuly
  • Blokování tvorby DHT bez účinků proti testosteronu
  • Ozdravení vlasů a jejich posílení, učinění je odolnějšími a objemnějšími
  • Podpoření krevního oběhu do vlasových folikul a povzbuzení vlasové regenerace a stimulace

Integrované v doplňku stravy ve formě prášků a spreje (obě 100% přírodní), aktivní ingredience Foliactive utlumují enzymy, které transformují testosteron na dihidrotestosteron, pronikají do vlasové pokožky a spojují se s androgenními receptory okolo vlasového folikulu a zabraňují tak jeho interakci s DHT.

Naše exkluzivní formule 2 v 1 umožňuje nové osetí vlasové pokožky a náležitě ji připravuje pro nový zdravý a silný růst těch nejoslabenějších vlasů. Navíc zajišťuje výživu, která umožňuje oživení oslabených folikul a blokování tvorby DHT, což zastavuje vypadávání vlasů.

Ve shrnutí, rostlinné oleje a vitamíny, které Foliactive obsahuje, přispívají k rychlé rekonstrukci a rekuperaci vlasových folikul a dodávají vlasové pokožce potřebné živiny pro zabránění alopecii a podporu přirozeného růstu vlasů.

Všechny ingredience Foliactive jsou 100% přírodní a bezpečné

Extraordinární účinnost Foliactive vděčí jeho kompletnímu složení, založenému na bázi vitamínů a bylinných extraktů té nejvyšší kvality, všechny jeho ingredience jsou 100% přírodní, účinné a bezpečné, a neznamenají tedy žádné zdravotní riziko. Také nebyly zaznamenány žádné vedlejší efekty, které by byly škodlivé.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář