Krásná i při sportu

313347Chcete i při sportování vypadat trendy? Nikdy nevíte, koho při sportu potkáte a pokud chcete oslnit vždy a za každé situace, tak se vrhněte do úpravy Vašeho šatníku. Přihrádka sportovního oblečení, které máte, nezůstane netknutá. Něco již vyřadíte, něco sladíte s novými sportovními modely, něco dáte své sestře, kamarádce, aj. Určitě si udělejte nové místo, protože jarní trendy, které jsou nyní ve všech výlohách, neopomenuly ani na sportovní oblečení.

Sporty, které jsou nyní na jaře a v létě upřednostňovány jsou tzv. Outdoorové sporty. Halové sporty, které jsou spíše populárnější v zimních měsících musí zase chvíli počkat. Nyní jsou velmi populární sporty spojené s rekreací, ale i s vytrvalostí, která Vás udrží v potřebné kondici. Cyklistika, inline brusle, lezení, vodní lyžování, vysokohorské túry, ale i adrenalinové zážitky jsou v létě vyhledávané. Záleží jen na Vás čemu dáte přednost, ale vždy si najděte oblečení, které Vám nebude bránit v pohybu, bude lehké, vzdušné a při dalším vrstvení Vám nebude horko, ale bude odveden pot do dalších vrstev tak, aby kůže zůstala suchá. Vybírejte značkové sportovní značky, např. Adidas, Nike, Puma, Umbro, aj.

Fitness a tréninky. Kam zajít, jak to vypadá? Čtete zde.

Sportovní oblečení-trendy

Do popředí se dostávají trika s kapucí. Jsou velmi praktická, neboť při sportu s sebou jistě nemáte deštník a pláštěnce nyní odzvonilo. Kapuce na tričku Vás ochrání před jarním či letním deštíkem. Pro ženy jsou k tričkům vhodné legíny, které jsou nyní velkým trendem. Elasťáky, které se nosily dříve už jsou plně nahrazeny tímto novým druhem textilu. Na sport si vybírejte legíny volnější, ať se Vám v nich dobře běží, jede na kole, bruslích, aj. Večer si můžete vzít ty, co Vás hezky obepínají a v kombinaci s tunikou, můžete vyrazit s partnerem na večeři. Dále nejrůznější tepláčky s nápisy na levém či pravém boku jsou nyní také v kurzu. Určitě si vybírejte kvalitní značky oblečení, které Vám zaručí komfort jak při běhu, tak na kole. Sportovní mikiny s nejrůznějšími nápisy, vsadkami, potisky a barevnými výraznými akcenty jsou „in“. Vyhledávanými bundičkami, které se dají nosit na sport, ale i při běžném nošení do školy, práce, aj. jsou baseballové bundy, které určitě nejsou jen na baseball. Nášivky, vsadky a čísla, to vše je zdobí a činí velmi atraktivním doplňkem pro Vás. Materiály, které jsou vhodné pro sport jsou ze sekce funkčního prádla s polyesterem, které odvede potřebný pot. Navíc je praní prádla z vysoce funkčních materiálů jednoduché. Dále softsheelové bundy, fleecové mikinky, ale i 100% bavlna jsou stále žádanými materiály.

Důležitým doplňkem jsou i boty, které by měly být v tomto případě prodyšné, dostatečně pevné a odolné zdolávat přírodní terény. Outdoorové boty a trekingové boty, budou ty pravé.

Barevnosti se meze nekladou. Určitě dominují barvy, které jsou růžové, zelené, žluté, modré, červené, aj. Sladit se dají s černou, bílou, krémovou, šedou, antracitovou, lila, mint, lososová, aj.

Nezapomeňte na sluchátka a pusťte si do uší Vaší oblíbenou hudbu. Bude se Vám lépe sportovat, budete efektivněji shazovat kila, protože budete mít dost energie a nadšení z muziky.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin