Péče o pleť s krémy AHAVA

Jelikož účinnou složkou v těchto krémech, jsou minerály z Mrtvého moře, dají naší pleti potřebnou hydrataci a také záruku, že kůže dýchá. Jedinečné série těchto produktů je v prvotřídní kvalitě a dostupnou cenu. Minerály, které jsou aktivní a umožňují pokožce obnovit pružnost, zdraví a zářivý vzhled, který omlazuje, je na výsost populární z řad denních, nočních, ale i cestovních balení těchto krémů.

Patent přírodních látek zaručuje snížené riziko alergií na tyto krémy. Jistě Vás nadchne i tím, že pleť po nanesení nepálí, není zarudlá, ale je okamžitě hydratovaná a vypnutá. Průnik minerálu do hlubších vrstev pokožky je opravdu znatelné již při začátcích aplikace těchto krémů. Mineral Skins Osmother je opravdu složkou, která jen těžko najde konkurenci.

Ten, kdo trpí nějakým onemocněním kůže je s touto jemnou, hebkou péčí velmi spokojen. Je těžko najít krémy, které jsou svým složením vhodné pro nealergicky, ale i alergiky, pro mladé i starší ženy, ale tento krém existuje a je z řad AHAVA.

AHAVA Denní hydratační krém pro normální až suchou pleť Time to Hydrate (Essential Day Moisturizer) 50 ml
Lehký, nemastný, snadno se vstřebává a obsahuje hypoalergenní složky. Sametové hedvábí, které Vám bude na pleti připadat jako dotyk peříčka, Vás dokonale rozmazlí. Ochrana před UV zářením a podpora buněčného metabolismu včetně zvláčnění pleti je v komplexu složky- The AHAVA Osmoter™ společně a AMK.

AHAVA Noční výživný krém pro normální až suchou pleť Time to Hydrate (Night Replenisher) 50 ml
Komplex složky The AHAVA Osmoter™ je obohacen o výtažek z mandle, avokádového a jojobového oleje. Pleť je vyhlazená, pružná a na omak velmi jemná. Vitamín E zde působí jako antioxidant před volnými radikály v pleti. Hydratace a vyživení pleti jsou samozřejmostí.

AHAVA Cestovní set – denní hydratační krém 15 ml + čisticí bahenní maska 25 g
Cestovní mini balení, vám umožní mít krém vždy při ruce a navíc si pleť i hloubkově s minerály v okamžiku vyčistíte. Sada je velmi cenově výhodná. Navíc recenze poukazují i na to, že pomáhají při problematické pleti.

Jaké zvolit přípravky pro ošetření očního okolí? Čtěte zde.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin