Dámský parfém s feromony

Víte, co jsou to feromony? Jsou to látky, které jsou svou chemickou povahou a alchymií namíchané sloučeniny touhy a lásky. Jsou ve světě svádění skutečným pokladem. Určitě existuje spoustu přípravků s různou aplikací a dávkou feromonů, ale tím nejtradičnějším způsobem je aplikace na kůži pomocí parfému.

Phiero Woman_caja letakParfém s feromony je svou vůní dlouho trvanlivý a vydrží vonět. Zvláště potom, když je do něj přidána tato speciální ingredience. Představujeme Vám parfém, který vznikl snoubením těch nejpříjemnějších vůní, které jsou s příměsí feromonů. Vaše popularita ve společnosti stoupne a Vy se budete moct těšit ze své tajné zbraně. Nikdo nemusí vědět, že jste si stříkla na zápěstí parfém s feromony. Bude to Vaše tajemství, kterým určitě získáte přízeň i více mužů najednou. Navíc parfémy pro ženy s feromony jsou pro silné a sebevědomé ženy, které se nebojí navenek ukázat, že umí být přitažlivé a žádané. Vnímejte svůj šestý smysl a stříkněte na sebe malinko vůně z těchto řad. Uvidíte, že páni tvorstva Vám budou ležet u nohou. Čichová stimulace takto funguje i v přírodě. Dnes je spoustu živočišné říše, která je na tomto principu založena. Sameček oplodní samičku, neboť z ní cítí něco velmi přitažlivého. V přírodě takto rozmnožování funguje. Naše feromony jsou syntetizovanými složkami, které jsou navrženy tak, aby v konceptu s parfémem rozvinuly a podnítily Vaši schopnost nalákat k sobě muže svých snů. Vytříbená a smyslná vůně, je tedy pro Vás něco jako malé tajemství, kterým odbouráte všechny zábrany Vašeho protějšku.

Phiero woman funguje na principu 4 feromonů, které jsou zakomponovány do našeho parfému. Pokud i Vy toužíte být krásná a navíc žádaná, nebojte se vstříknout na sebe pár kapek tohoto parfému. Určitě nebudete litovat, protože Vám žádný muž neodolá. Vyšlete k němu signál rychlostí blesku a bude už jen Váš.

Logo-(500cosmetics)-1Chcete si udržet pozornost mužů? Možná se Vám to pokaždé nepodaří, ale je to tím, že jste doposud neslyšela o feromonech. Parfém s příměsí feromonů je pro Vás tajnou zbraní a recepturou, která určitě odbourá nejen Vaše zábrany, ale i ostych protějšku.

 

Autor příspěvku: admin