Feminil-větší touha na sex

Chcete mít větší touhu na sex? Důvodů, proč jí nyní nemáte a dříve jste měla, může být hned několik. Třeba je to jen přechodné období, které se časem zase spraví. Taková příčina je třeba ve vytíženosti v práci nebo jste prostě ve stresu, více unavená, podrážděná a projevuje se to nejen na Vaší náladě, ale i Vaší touze po partnerovi, která je na bodě mrazu. Pokud navíc trpíte příznaky menopauzy, je to více než jasné. Mnoho žen totiž v tomto věku obecně mívá nižší chuť na sex. My Vám přinášíme řešení, které pro Vás tedy může být jen dočasnou nebo také trvalou záležitostí. Pokud jste jen unavená, vyčerpaná a chcete si prostě v posteli se svým partnerem zase užít sex, tak Vám zaručujeme, že s naším preparátem máte úspěch zaručen.

feminil2Zvýšení sexuálního libida se projeví tím, že ucítíte více touhy a vzrušení. U žen v menopauze navíc dojde i ke zmírnění obtíží doprovázející tzv. „přechod“. Feminil byl speciálně vyroben pro všechny ženy, které trpí v klimakteriu na bolesti hlavy, sklony k depresím, obezitě, aj. přesně v poměru svých přírodních složek tak, aby tyto dopady zmírnil a v těle opět nastolil rovnováhu. Tento doplněk je vhodný užívat jako doplněk stravy v případech, že s tím Váš ženský lékař bude souhlasit. Nenechte u sebe propuknout „syndrom potlačené touhy“ a zase se svému partnerovi oddávejte na maximum-větší touha na sex. Také jistě trpí, když nechápe Vaše důvody, proč už se s ním nechcete milovat častěji, ale třeba jen jednou za týden či možná za měsíc. Navíc nedostatek sexuální aktivity vyvolává i pocity smutku, nižší sebevědomí a v mnoha případech dojde i k tomu, že se pár rozejde. Nechcete přece svého muže ztratit jen kvůli tomu, že nejste spokojená sama se sebou.

 

Logo-(500cosmetics)-1Máte pocit, že Vaše sexuální touha je nulová? Nyní máte šanci vyzkoušet nový preparát pro ženy-Feminil, který Vám touhu opět navodí. Orgasmus, který jste již dlouho neprožila, na sebe nenechá dlouho čekat. Tím, že umocní prožitek, posiluje tudíž i děložní stahy a ženy mohou mít větší šanci k plodnosti. K  vyšší plodnosti vám také mohou pomoci čaje na podporu otěhotnění.

Autor příspěvku: admin