Přitažlivější se správnou tvářenkou

Chcete vypadat mnohem mladistvěji a přitažlivěji? Určitě Vám k tomu skvěle poslouží tvářenka. Jenže jakou si vybrat, to je věc druhá. Naše paleta výběru krémového či pudrového složení, Vás láká ke koupi jedné z těchto pudřenek, které jsou na léto horkými tipy. Jedna z nich je pudrového složení, které se hodí v létě pro pleť s podkladem na pudrové bázi, druhá je klidně i pro použití jen na denní lehký nemastný krém. Určitě si z těchto dvou variant vyberete tu pravou a okouzlíte své okolí.

 

ASTOR Trio tvářenka Skin Match (Blush) 8,25 g

astor-trio-tvarenka-skin-match-blush-8-25-g-002-peachy-coralJejí pudrová textura jemně a něžně přilne k Vašemu obličeji a bude vytvářet souhru světel a stínů přesně tam, kde potřebujete dodat nebo ubrat na intenzitě. Přizpůsobí se, její dlouhodobý efekt Vás překvapí a značka ASTOR je dlouhodobým dodavatelem kosmetiky, tudíž je tvářenka bez pochyby kvalitní.

 

Navíc je cenově dostupná, k dostání ve třech barevných provedení, takže si jeden den můžete zvolit chladnější odstíny růžové, ale i teplejší odstíny broskvové či hnědé. Součástí je štěteček, který zajistí rovnoměrné nanesení na Vaši pleť. Pokud tedy v létě máte na tváři lehký pudrový make up, věřte, že složení této pudřenky půjde ruku v ruce s Vaším podkladovým make upem.

 

 

MAX FACTOR Krémová tvářenka Miracle Touch (Creamy Blush) 3 g

kremova-tvarenka-miracle-touch-creamy-blush-3-gJejí krémová textura Vás nadchne svou jednoduchou aplikací. Stačí nanést a lehce rozetřít. Je opravdu rychlým pomocníkem na cestách, u vody, při sportu, aj. Pokud tedy chcete v létě k Vašemu opálení vypadat navíc svěže a mladistvě, určitě se Vám neztratí. Vydrží dlouho a Vy tak můžete po celý den využívat jejího efektu. Budete mít něco navíc než jen krásné plavky a postavu. Váš výraz v obličeji bude mít tvář a ne masku. Navíc MAX FACTOR je velice oblíbená kosmetická značka, která Vás nezklame. Tato tvářenka je jako jedna z mála krémové konzistence, která je na léto opravdu sexy a hlavně nenáročným pomocníkem. Na výběr ze dvou odstínů, které dodají pleti zářivý vzhled. Stačí málo a pleť dostane úplně jiný rozměr. Určitě s ní lze opravdu kouzlit a vytvářet různé tóny od něžných až po divočejší. Vše závisí na množství, které na svou kůži aplikujete.

 

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin