Gelové nehty

Chcete vylepšit svůj vzhled a atraktivitu svých nehtů? Zkuste nehty, které jsou charakteristické tím, že jsou trvanlivé, odolné a pružné. Pokud nejste tedy spokojena se svými přirozenými nehty, máte šanci zaujmout nehty jinými. Jsou gelové, mohou být nádherně nalakované, nesmírně dlouhé, oválné ve tvaru mandlí nebo klidně hranaté. Ovšem i tento druh nehtů má svá úskalí a vytvořit byste si je měla nechat jen v osvědčených salónech, kde pracují profesionálové, které se zabývají Nail art.

Popularita gelových nehtů roste

Gelové nehty tak nabývají popularity a vlastní je v dnešní době již mnoho žen. Různé ozdůbky, vzory a geometrické linie jsou na nehtech nyní velmi oblíbené. Nehty totiž mohou perfektně doladit váš outfit. Fantazii se při tvoření gelových nehtů nekladou. Čím výraznější a sytější, tím na léto více trendy. Stále je v kurzu sled neonových barev růžové, žluté, oranžové, zelené a modré. Pastelové něžné tóny jsou pro romantické dušičky. Pokud tedy toužíte po jedinečnosti, blýskněte se s novými nehty, které vám získají obdiv u mužů.

Pěstěné nehty bez práce

gel nehtyGelové nehty jsou pěstěné nehty bez práce. Jistě za ně peníze zaplatíte, ale nemusíte se o ně více méně starat. Stačí další návštěva v salónu a máte opět upravené nehty a navíc si můžete vybrat zase nehty jiné. Vypadají jako nehty vlastní pokud jsou šikovně udělány. Chcete mít také perfektní ruce? Vsaďte na gelovou variantu. Gel sice začne odrůstat, ale návštěvou v salónu budou opět vypadat krásně. Každému nehty rostou jinak, někomu vydrží gelové nehty tři týdny, někomu měsíc.

Pokud jste zastánkyně přirozených nehtíků, nic proti vám. Záleží opravdu na každé z nás, jak chce podpořit svůj zevnějšek. Pokud si na gelové nehty zvyknete, zastanete funkci v domácnosti stejně jako předtím. S nehty se sžijete a budete v nich umět dělat cokoliv. Jsou totiž ohebné a přizpůsobí se Vaší činnosti. Ovšem nikde není psáno, že se nehet nemůže zlomit. Při poničení musíte zajít na opravu, protože jeden nebo dva zlomené nehty mezi dlouhými vypadají opravdu nevzhledně.

Negativní stránky gelových nehtů

Jsou zde samozřejmě jako téměř u všeho, jistá negativa. Pravidelné docházení do salónu a pořizovací cena, by mohla ženu odradit. Z počátku vám gelové nehty mohou překážet a po odstranění způsobit to, že vaše nehty budou slabé a lámavé. Budou potřebovat zvláštní péči. V salónech se zajímejte i o zdravotní nezávadnost UV lamp. Jejich záření je totiž rovno ostrým slunečním paprskům, které vám bez opalovacího krému samozřejmě také škodí. Nehty byste měla občas nechat i odpočinout a nechat si nehty přirozené. Vždyť i krátce střižené nehty mohou být sexy, když se nalakují veselou barvičkou.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin

1 komentář u „Gelové nehty

Komentáře nejsou povoleny.