Dovolená nemusí být vůbec drahá. Stačí vědět, kde hledat správné last minute.

Jen málokdo se nechce vydat v létě do některých ze vzdálených států světa a nepokochat se krásou moře, architektury, chutí kuchyně nebo tradic té či oné země. Při výběru bychom měli dbát, aby se oblast, kde se vydáme, co nejvíce podobala našim snům a představám. Vybírejte dle svých zálib, preferencí teplot vody i vzduchu, také podle finančních a časových možností, nebo různých slev na děti, ubytování, stravu…11068-800

Výhodný nákup dovolené díky last minute nabídkám

Většina z těch, kdo se chystají do dálných zemí, už si zvykla na nabídky cestovních kanceláří, které prostřednictvím first minute a last minute přináší mnohatisícové slevy. Můžete tak získat dovolenou za příznivou cenu. Mnohdy jde o rozdíl původní a nové ceny tak vysoký, že si zájezd může dopřát i běžná rodina s dětmi.

Líbit by se vám mohl last minute Černá Hora. Zvolit můžete kupříkladu středisko Budva nebo Bečiči-Rafailoviči. Budva přináší všem chtivým all inklusive hotel Slovenska Plaža All. Osmidenní pobyt můžete koupit již od 9 594 Kč. Jestliže jste rádi uprostřed dění, budete ve svém živlu. Středisko se nachází podél přímořské promenády asi 500 m od historického centra Budvy. Dvoulůžkové pokoje nabízí ubytování dvěma osobám s možností přistýlky, nechybí toaleta, WC, fén, televize se satelitem, lednička, telefon ani klimatizace, případně odvlhčovač vzduchu. Za příplatek je možné využít ubytování v pokojích s balkonem/terasou. Aktivní zábavu zajišťují tenisové kurty, stolní tenis, hřiště na míčové hry, dětské hřiště a mnohé vodní sporty. Přínosná pro děti je animace, dospělí ocení množství barů, diskoték a rušný život města.

Za zmínku jistě stojí i levná dovolená v Turecku. Např. hotel Mesut ve středisku Alanya nabízí pobyt již od 16 730 Kč na sobou a to na 11 nebo 12 dní. Krásný pobyt zaručuje i pětihvězdičkový hotel Miracle Resort ve středisku Antalya-Lara, kde můžete relaxovat 8, 11 nebo 12 dní za cenu od 28 548 Kč.

Užívejte si vybírání dovolené již nyní. I když teprve začíná jaro, budete letní atmosféru cítit již v těchto měsících. Můžete začít nakupovat univerzální dámská trička, krátké či dlouhé sukně, šortky i ostatní důležité vybavení pro kvalitní a spokojenou dovolenou.

Autor příspěvku: Hedy Hedy