Jak se chovat na rande

První rande je velice tajemné, protože nevíte, co od něj očekávat a jaké to vlastně bude. Těšíte se, ale zároveň vás zaplavuje vlna nervozity a napětí. Bojíte se, abyste něco nepokazili a abyste se protějšku líbili. Jak se chovat na rande?

Je to různé, každé rande je naprosto jiné. Schůzka je tedy individuální a každý z nám jsme odlišní, podle toho bychom se také měli na rande chovat. První rande sebou přináší neopakovatelnou atmosféru, na kterou pokud to vyjde budeme vzpomínat v dobrém a s úsměvem.

Buďte sami sebou a nehrajte si na něco, co nejste vy. Buďte otevření, ale neříkejte o sobě hned úplně vše, ještě budete mít hodně příležitostí, kdy o sobě druhému protějšku budete moci povídat Nemluvte ale jen sami o sobě, nechte mluvit i druhou stranu.

Pokud budete říkat je já, já, já a nepustíte partnera ke slovu, moc na něj dojem neuděláte. S líčením a přemýšlením co na sebe to nijak nepřehánějte, vezměte si to, co máte na sobě rádi a v čem se cítíte příjemně. Mohlo by se stát, že to přeženete, nebo že dáte v obdiv to nejlepší a pak už nebudete mít co předvádět.

Bavte se o svých zálibách, o tom co děláte rádi a co vás baví. Neřešte minulé vztahy. Není to dobré. Chovejte se, jako by byl pro vás jen ten člověk, se kterým právě trávíte rande a nikdo jiný nikdy ani nebyl. Nikoho nepomlouvejte.

Na prvním rande se ještě nedoporučuje fyzický kontakt, první rande je o zjištění, jestli chceme mít i rande další. Tedy trávíte-li spolu první chvilky, pak se bavte, smějte, povídejte si, na fyzické kontakty přijde řada později.

Autor příspěvku: Hedy Hedy