Jak se stát slavným na YouTube?

Vrtá vám hlavou, jak to ti YouTubeři dělají, že dokážou tak perfektně vystupovat před kamerou, mají nápady na dobrá videa a umí si natočené záznamy působivě upravit? Jedna z českých YouTuberek se rozhodla toto tajemství poodhalit v rámci online kurzu.

Uspět na YouTube bezpochyby není jednoduché. Pokud přijdete jako nováček, bude to těžké a nemůžete čekat úspěch za týden. Ale je potřeba najít skrytou odvahu a risknout neúspěch. Kdo neriskuje, nic nezíská. A třeba se z vás stane budoucí hvězda české YouTube scény, budete mít spoustu fanoušků a sponzorů. Kvůli těm to ovšem nedělejte. Do natáčení se nemá cenu pouštět, pokud vás to nebaví.

Pro všechny nadšence do natáčení videí (nejen na YouTube) je také určen kurz Staň se YouTuberem, za nímž stojí Aneta Růžičková. Z videí ji můžete znát jako AnyOli, let’s playe a vlogy natáčí už od svých dvanácti let, rozhodně tedy patří mezi ty nejpovolanější, od nichž se můžete učit.

Co je při natáčení důležité?

To vám prozradí Aneta v online kurzu. Projde s vámi proces vytváření videí od začátku až do konce – od původní myšlenky až po postprodukci. Poradí, jaké vybavení je dobré si pořídit, jak se postavit před kameru, které programy pro střih videa jsou nejlepší nebo jak vůbec založit kanál na YouTube a nahrávat na něj videa.

Kurz na VímVíc.cz je určen všem, kteří se chtějí stát YouTuberem, potřebují se naučit upravovat a publikovat videa, nebo jen mají chuť obohatit se o nové dovednosti. YouTube je mezi mladými velkým fenoménem a bezpochyby by mohlo být dost zajímavé podívat se na celou záležitost z druhé strany. Aneta to v kurzu umožňuje, prozrazuje své triky a ukazuje věci tak, jak je skutečně dělá, když natáčí opravdové video. Rozhodně je to tedy zajímavá exkurze do světa profesionálů a mohla by pro vás být přínosná, ať už se plánujete stát budoucí blogovou královnou, nebo nikoliv.

Autor příspěvku: Hedy Hedy