Jak zkrátit gelové nehty

Máte gelové nehty a už je nechcete mít tak dlouhé jako doposud? Pak jdete-li na doplnění, poproste nehtařku, aby vám vaše nehty zkrátila a sdělte jakou délku nehtů požadujete. Nehtařka vám tak nejen že vaše nehty doplní, ale i vám je zkrátí tak, jak sama budete chtít.

Jak si zkrátit nehty doma? Je to dosti náročné a pokud je chcete zkracovat, pak nehty rozhodně nestříhejte!!!! Mohli byste si poškodit nejen část nehtu, kterého se chcete zbavit, ale také zbytek nehtu, který chcete, aby vám zůstal.

Nehty navíc jen tak neustřihnete, protože jsou velmi pevné. Chce to profesionální nůžky na gelové nehty, ale i tak byste nehtům více ublížila, nežli byste jim pomohla. Do stříhání se tedy určitě nepouštějte.

Pokud chcete nehty kratší pak vám nezbude nic jiného, než nehty zapilovat do délky, kterou si přejete. Jenže zapilováním se stanou nehty o dost širší a proto opravdu nejlepší řešení je, že si necháte nehty zkrátit při doplnění v salonu.

Jinak byste si mohli nehty pořádně poničit a museli byste jít na nové. Pilník, kterým byste si případně nehty chtěla zkrátit, musí být velmi drsný a rozhodně vám to nějáký čas potrvá, něž si zkrátíte všechny nehty.

Při doplnění tedy myslete na to, že vám nehty opět do dalšího doplnění povyrostou a tak si je nechte raději zkrátit více, než méně, pokud toužíte po kratších nehtech. Kratší nehty jsou nyní velmi moderní a nosí se nehty, které jsou zároveň i úplně krátké.

Co se nosí jsou výrazně nalakované nehty s barvami, které upoutají na první pohled. Proto se vůbec nebojte křiklavých a sytých barev, jsou totiž v kurzu.

Autor příspěvku: Hedy Hedy