Jaký mít styl

Přemýšlíte jaký mít styl, abyste byli osobití? Záleží hodně na tom, co vás baví a v čem se budete cítit dobře. Můžete mít rádi sport, eleganci, luxus, jednoduchost, výstřednost, nebo třeba ležérnost. Podle toho, co je vám blízké navštěvujte také obchody s oblečením, kde budou mít ty nejlepší kousky právě pro vás.

Styly se dají i míchat, záleží na vás, v čem si právě chcete vyrazit a hlavně kam. Těžko si ve sportovním můžete vyjít například do práce, kde pracujete, jako asistentka ředitele a také si nevyrazíte v luxusu, pokud jste ošetřovatelkou zvířat.

Sportovní styl je vhodný pro ty, kdo mají rádi pohodlné oblečení, které jim dovolí dělat téměř cokoliv. Pokud nechcete být upnutí a chcete se cítit pohodlně, je sportovní styl to pravé pro vás. Skvělé kousky tak pořídíte například ve Sportissiminu, A3 sportu a v podobných obchodech.

Elegantní styly uplatníte především v zaměstnání, které toto vyžadují, ale elegantně si můžete vyrazit i na nákup, či do společnosti. Kde si takové kousky pořídíte? Například obchod Klasika je tím pravým pro nákup elegantního oblečení a doplňků.

Luxusní oblečení pořídíte samozřejmě draze, a pokud máte rádi styl luxusního oblékání, nebude to pro vás levná záležitost. Každopádně ukážete svému okolí, že na to máte. Luxusní kousky pořídíte například v Praze ve známé Pařížské ulici, kde nakupuje, nebo se alespoň nechává fotit ne jedna z našich celebrit.

Jednoduchý styl oblečení neznamená nutně, že jde o styl nudný, ale naopak. V jednoduchosti je krása a tak jednoduchým stylem rozhodně nic nezkazíte. Pokud neradi kombinujete a nevíte si rady jak co s čím spojit, pak je pro vás jednoduchý styl vynikajícím řešením.

Pokud jste zastánci výstředností, pak jste také rádi středem pozornosti. V tomto případě si na sebe oblečte opravdu cokoliv, co vám dá pocit výjimečnosti. Budete zajímavý a jistě od ostatních odlišní.

Autor příspěvku: Hedy Hedy