Módní trendy plavek 2013

Přicházíme s novými trendy, které se v obchodech již objevují, tak si pospěšte, ať máte plavky přesně podle Vašich představ a na míru.

Různé plavkové kolekce se předhání, která předvede lepší kousky. Budou to bikini, jednodílné plavky či plavky úplně jiné? Vězte, že nelze určit, jaké plavky budou nejlepší, protože každé z nás sednou právě plavky úplně jiné. Jistě letos jde hlavně o rafinované střihy a barvy!

 

Neonové a pastelové barvy plavek

Jsou velmi reprezentativní a pohledy mužů půjdou jen na Vás, pokud je na sebe oblečete např. modré tyrkysové, sytě růžové, žluté, zelené, aj. Zkrátka neonové barvy nedají spát ani plavkám. Stane se z Vás plážová kráska za pár sekund.

Přitažlivější navíc budete, když využijete možnosti se s plavkami i blýsknout. Originalita je povolena, tak experimentujte. Spony, barevné kamínky a zajímavé vzory jsou další neodmyslitelnou součástí módních plavek.

 

Sněhově bílá je něžná a přitom v ní vynikne opálení

Sněhově bílá společně s nějakým zdobením je žhavým trendem! Dále potom i černá a zlatá mají navrch před ostatními. Stále jsou trendy i pastelové odstíny, např. modrá jako nebesa. Zelená je také super volbou, v odstínu mint v kombinaci s růžovou budete k nakousnutí.

 

Exotické barvy moře a tropických plodů

Dotek exotiky máte na dosah. Dopřejte si plavky s barvou oceánu. Tropické barvy v podobě nejrůznějších odstínů oranžové, žluté a červené jsou také žádané. To vše s nařasením, zipy nebo malými volánky z Vás udělají něžnou bytost, ale také sexy dračici. Záleží na Vás, jaké barvě podlehnete.

Více o orientální a exotické estetice zde.

Jaké vzory si vybrat

Květinové vzory mají stále zelenou. Dále jsou to i námořnické vzory s královskou modří, ale i plavky se zvířecími motivy. Proměňte se v sexy tygřici, ale klidně i v nesmělé zebří či žirafí mládě. Zároveň extravagantní střihy budou hlavní doménou. Precizní práce v každém detailu, je pro tuto sezónu typická. Dejte se do pohybu a využijte k tomu jas a zářivé barvy na nových plavkách. Různé uvazování, jednodílné plavky s odhaleným pupíkem či zády, aj., jsou velmi sexy. Bikini jsou také stále „in“!

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář