Mít větší prsa nebolí – Venus Medical

Stěžujete si, že nemáte od přírody větší poprsí? Určitě je řešení, kterým lze Váš zdánlivý problém vyřešit. Pokud se tedy necítíte sama sebou, vadí Vám, že máte malá nebo menší prsa než byste si přála, využijte naší jedinečné nabídky. Přístroj Venus Medical zvětšuje ňadra tak, že podporuje růst prsní tkáně. Na trhu je v dnešní době mnoho přípravků, které slibují zázraky, že se Vám zvětší prsa až o dvě velikosti, ale ve většině případů je to opravdu jen reklamní trik. U tohoto přístroje navíc máte jistotu, že do těla nedostáváte žádnou chemii, pracuje totiž na principu elektrostimulace. Jediné tedy na co musíte dát pozor je to, že je nutné před aplikací použít gel, aby nedošlo k elektrickému výboji. Jinak si můžete užívat výhod přístroje plnými doušky. Prsa navíc získají nejen na objemu, ale budou posíleny i svaly v okolí. Sval v našem lidském těle by měl být v určitém napětí, toto napětí by mělo být optimální. Zajištěním této funkce budete i Vy vědět, že Vaše prsa nebudou povislá a nevzhledného tvaru. Jelikož je cirkulací v ňadrech stimulováno spoustu buněk, dochází tak zároveň k vyplavení hormonů, které růst prsní žlázy aktivují.

Venus Medical (7)Chcete, aby Vaše prsa byla zase pevná? Opakováním použitím přístroje Venus Medical tohoto efektu jednoznačně docílíte. Přiblížíte se tak svému ideálu krásu v krátkém čase a výsledky budou stále lepší a lepší. Nemusíte se bát, že by přístroj a jeho indikace byla nějak pro Vaše tělo škodlivá. Jedná se opravdu jen o elektrostimulaci. Bezpečnost a bezbolestná technika s rychlými výsledky Vásnadchne. Mnoho žen se trápí, chtělo by vylepšit vzhled svých prsou, ale nevědí, jak na to. Možná je napadla i plastika prsou, ale odradil je chirurgický řez. Není se čemu divit, plastika s sebou nese rizika, která jí prostě neodpářeme. Náš přístroj Venus Medical je oproti plastice opravdu zcela jiný. Řekněme, že spíše využívá masážních technik, které Vám budou příjemné. Přístroj je navíc velmi diskrétní, zaručuje tichý chod a pyšní se dlouhou životností.

 

Logo-(500cosmetics)-1Toužíte mít větší prsa, aniž byste musela podstupovat operaci nebo užívala nějaké hormonální preparáty? Podpořte růst prsní žlázy přirozeným způsobem, kterým je elektrostimulace prsní žlázy za pomoci přístroje Venus Medical.

Autor příspěvku: admin