Kožené zboží bezesporu patří do šatníku každé ženy

Ať už jste mladinká, nebo jste překročila práh krásné čtyřicítky, nebo pohodové šedesátky, měla byste mít doma některé věci, které jsou praktické, kvalitní a nestárnoucí. Nebudeme mluvit o hudbě, spotřebičích ani nábytku… řeč je o kožených výrobcích ke každodennímu použití. Jsou krásné, voní, mají ducha, osobitost, dovedou zkrášlit ženu v každém věku, a přitom jsou nestárnoucí.

Kožené kabelky přes rameno

Kabelky v podobě vaků jsou velmi oblíbené. Není divu, vejde se do nich mnoho nezbytných i zbytečných věcí, takže nemusíte nosit nic dalšího a jsou-li chytře řešeny, jsou přehledné, a přestože jsou prostorné, snadno v nich udržíte pořádek.

Nevýhodou těchto kabelek ale často bývá, že nejsou za rok, dva moderní, protože mají bohaté zdobení, jsou z barevné látky, nebo ne ošoupe používané ucho, pokazí kování atd. Máte s tím také zkušenost? Tomuto všemu ale předejte, koupíte-li si koženou kabelku, jež bude prostorná, ať už v podobě vaku, nebo batůžku.

Kůže je materiál, který je nestárnoucí a nikdy se neokouká. Stejně tak díky jednobarevnosti nikdy nebudete řešit, zda je nebo není potisk, květy a jiné „in“, nebo ne.

Skvěle kombinovatelná je černá i hnědá kabelka, vak nebo kožený batoh. Důležité je, jakou k ní zvolíte obuv, opasek, náramek, případně další doplňky. Kabelka ale hraje podstatnou roli, právě ona je tím, kdo outfit jako celek dovede naprosto pozvednout, nebo změnit.

Kožený opasek je hravý i vážný, z určitého hlediska

Nebojte se, nechceme, abyste se v jarním teplém počasí upínali do formálního kostýmku. Je ale na místě říci, že stejně skvěle, jako kožená kabelka, dovede působit i kožený opasek. Tady je důležitá jak zvolená kůže a její zpracování, tak přezka. Přezka, tím, že je na první pohled vidět, dává mnoho na tom, jak působíte. Pokud je přezka jednoduchá, můžete pásek používat kdykoli. Pokud je ale „těžká“, bohatě zdobená, nebo něco znázorňuje, hodí se jen k některému oblečení. Univerzálnost se dá získat tím, že si pořídíte kožený opasek splétaný z několika barev kůže, nebo jedna jeho polovina bude hnědá a druhá černá. Dokonce mohou být kůže dvě i podélně. Budete mít doma nádherný, originální druh pásku, jenž naprosto překoná každý jiný, ať už si obujete boty z černé nebo hnědé kůže.

Nebojte se a vybírejte

Na internetových stránkách kubatkuze.cz najdete zboží pro dámy i pány, které je prvotřídní kvality a má velmi hezký vzhled. Vyberte si z nabídky pro sebe, nebo své nejmilejší a zdobte se v přírodním stylu.

Autor příspěvku: Hedy Hedy