Domácí posilovna

Cvičení nemusí být jen fádní záležitostí. Na našem trhu se sportovním zbožím naleznete široký výběr posilovacích strojů a pomůcek vhodných jak do fitnescenter tak i do domácích posiloven.

Novinkou jsou nejrůznější crossové trenažery. Tyto posilovací stroje jsou velice účinným a oblíbeným způsobem posilování i vhodné aktivní relaxace. Crossové trenažery jsou nejrůznějších velikostí a typů, takže není problém si jej pořídit i domů. Stačí si v obchodě vybrat a můžete si objednat i jeho dopravu do svého bydliště.

 

cross_trenažer

Crossové trenažery jsou universální v tom, že cvičením na něm se posiluje horní i dolní polovina těla. Cvičením se nejen posiluje tělo, ale také se podporuje látková výměna. Výhodou je, že se zapojují všechny svalové partie. Eliptický pohyb při šlapání a současný pohyb paží posiluje zároveň nohy, boky, hýždě, paže, záda a břišní svalstvo, takže crossový trenažer vlastně nahrazuje několik dalších posilovacích strojů zároveň. Navíc oceníte, že při eliptickém pohybu nedochází k zatěžování kloubů, jako je tomu při klasickém běhu.

 

ribstole

Ribstole na cvičení jsou rovněž velice oblíbeným cvičebním nástrojem. Je velmi universální a praktický i do domácnosti. Mohou je využívat dospělí, ale i děti, pro které se ribstole mohou stát vítanou zábavou a příležitostí využívat ribstole na cvičení jako žebříku.

Ribstole se vyrábějí v nejrůznějších velikostech a je možno je objednat i na míru tak, aby vyhovovaly interieru vašeho obydlí. Jejich povrchová úprava je velice kvalitní, lakované dřevo působí příjemně a teple a může se stát i vhodnou dekorací.

 

posilovac

Posilovače břišních svalů jsou vhodnou pomůckou pro posilování břišních svalů a pro zvýšení tělesné kondice. Pravidelným cvičením si zajistíte tolik vytoužené ploché břicho. Posilovače jsou různých typů a lze si vybrat i posilovače, které nezaberou příliš místa. Proto není problém si pořídit posilovač břišních svalů i do vašeho bytu a ušetříte tak čas potřebný k docházení do fitnescentra. Může se v pohodlí svého domova třeba dívat na oblíbený pořad v televizi a přitom posilovat své břišní svaly na posilovači.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář