Vlasové šílenství a nové trendy

Přinášíme Vám nové vlasové šílenství, které bude moderní v každé podobě, pokud se budete inspirovat s námi. V jednoduchosti je stále krása a síla. Kdo vsadí na přirozenost a hravost svých vlasů, které budou jemné, lesklé, přirozené a vzdušné, má vyhráno. Vlasy, které snadno upravíte pro Vás budou jistě předností, nejen časovou nenáročností, ale i okouzlujícím dojmem. Co je tedy skutečnými hity?

Volně spuštěná hříva, roztomilé culíky nebo praktické drdoly, jsou těmi pravými účesy, které byste měla využít nejen k vodě, ale i k jiným příležitostem.

Zkuste francouzský styl bohaté vzdušné hřívy s efektem přirozených vln

drdolUmyjte si hlavu a vyfoukejte hlavu přes kulatý kartáč, který Vám zajistí přirozené vlny, které jsou velmi sexy a neodolatelné. Vítr si s nimi bude pohrávat a Vy tak budete hvězdou každého koupaliště. Není nutné mít pěšinku uprostřed, sexy je i spadlá ofina, která bude zakrývat část obličeje. Zůstanete tak z části tajemná a budete neznámou kráskou. Upoutáte tak pohledy mužů, které jistě nenecháte chladnými. Vlasy zbytečně nečešte, nechte je volně spuštěné a načechrané. Tzv. grunge, který působí velmi přirozeně, základem jsou vlasy, které budou působit vzdušným dojmem a minimálním zásahem kartáče nebo hřebene. Žádné glamour efekty. Raději s vlasy projeďte prsty a použijte jen malou dávku fixačního gelu. Budete se divit, ale jejich nedokonalost je předností. Pokud vlasy doplníte živým květem, šátkem nebo čelenkou, budete příjemně překvapená reakcemi Vašeho okolí.

Co s rozpuštěnými vlasy, které nechci po celý den

ležérnostVlasy dlouhé, které nám mohou rozpuštěné začít překážet, snadno upravíme do podoby culíku. Může být jen tak ležérně volně spuštěný podél zad nebo svůdně přehozený do dekoltu, rázem se stane naší předností. Horko je prostě součástí léta a my tak můžeme mít nepříjemný pocit, že se nám začíná hlava potit, i přes to, že máme vyčesaný culík. Vlasy jednoduše můžeme smotat do sexy drdolu a vůbec nám nemusí vadit, že z něj vlasy vyčuhují. Naopak, nedbalý vzhled má také zelenou. Volně spuštěné prameny nebo smotané kolem culíku jsou velmi působivé.

 

 

Jaké vlasové střihy jsou v kurzu

krátký účesV módě jsou stále dlouhé i krátké vlasové střihy pro ženy. Mohou být melírované, ale i přirozené. Ofiny na krátkých a dlouhých vlasech jsou pořád „in“. Jaké ofině dáte přednost? Zubaté, střižené k jedné straně nebo ležérní volné a delší? Určitě Vaše fantazie využijete pro svůj prospěch a zvolíte si tu, která Vám bude slušet. Jaké barvě a tónům dát šanci? Duhovým odstínům, široké paletě studených platinových odstínů nebo barevným bláznivým pramenům? Určitě záleží na Vaší povaze a chuti být výraznější. V této oblasti si můžete dovolit i experimentovat a podléhat nejrůznějším stylům.

 

 

Jak se k tomuto stylu nalíčit?

K tomuto ležérnímu stylu je vhodné jemné líčení doplněné o jeden výraznější akcent. Převážně se klade důraz na matné rty, které jsou obtažené jinou barvou konturovací rtěnky, než je vyplněný střed rtěnky. Jinak světlé pudrové odstíny Vašeho make – upu s oživením zdravíček, jsou ty pravé. Neschovávejte se pod tunu make –upu, není to již v módě a zbytečně tak skrýváte své mládí.

[divider]

Základy péče o vlasy – jak a čím, proč a kdy? Čtěte zde

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář