Jak řešit problémy s vlasy

Trápí vás vypadávání vlasů? Vadí vám, že jsou vaše vlasy zplihlé a bez života? Vyzkoušejte speciální kúry, masky a další přírodní produkty. Velké oblibě se těší i laserové hřebeny. Některé modely výrazně posilují vlasovou strukturu, vlasy chrání a zamezují jejich vypadávání. S určitými vlasovými problémy se někdy v životě setká každý z nás. Velmi důležitá je proto prevence a v případě potíží pak rychlý zásah.

 

Přírodní produkty na vlasy

 

Existuje názor, že vlasové problémy způsobuje i chemie ve vlasových produktech. Zkuste proto chemické přípravky vyměnit za ty přírodní. Taková vlasová kosmetika využívá výtažků z bylin a dalších rostlin. Nezatěžuje vlasy ani samotnou vlasovou pokožku. Pokud jde o přírodní šampony, masky nebo kúry, tak ty navíc skvěle voní. Pokud si už nevíte rady s vypadáváním vlasů, můžete vyzkoušet skvělý přírodní doplněk Foliactive, který je v prodeji ve formě tablet a spreje. Tento přípravek je celý vyroben na přírodní bázi. Nejsou s ním tedy spojeny žádné vedlejší účinky. Nezatěžuje vlasy, vlasovou pokožku ani váš organismus. Foliactive působí nejen na padání vlasů, ale zároveň i podporuje růst vlasů, vlasy ozdravuje a posiluje. Dodává jim objem a hustotu.

 

 

 

Laserové hřebeny na vlasy

 

V případě řídnutí a slábnutí vlasů, můžete vyzkoušet i kvalitní laserový hřeben na vlasy. Tyto hřebeny se vyrábí ze speciálních materiálů a pomocí inovativních technologií. Jejich úkolem je zastavit padání vlasů, prokrvit pokožku a podpořit růst nových vlasů. Můžete vybírat z mnoha revolučních modelů, které je možné zakoupit na českém trhu i v zahraničí. Mezi přední produkty patří laserový hřeben Folilaser založený na technologii Vibratonic. Tento hřeben je vybaven speciálními delšími diodami pro vyšší účinnost, kontrolním displejem a ergonomickým tvarem pro maximální pohodlí, vysokou koncentrací laseru a snadno vyměnitelnými zuby, což je velmi praktické řešení pro údržbu celého hřebenu.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář