Jak se zbavit drobných jizev na pokožce?

Ačkoliv většinu mužů tento problém nijak netrápí, u žen je situace zcela opačná a každá chce mít svou pokožku naprosto dokonalou, bez jakýchkoliv vad. Může však nastat situace, kdy vlivem drobné rány, nebo po jednoduchém chirurgickém zákroku, kdy vám bylo odstraněno mateřské znaménko nebo piha (Zjistěte, jak lze zmírnit pihy. Celý článek ZDE) , zůstane na kůži drobná jizva. O tom, jak velká jizva nakonec zůstane, rozhoduje mnoho různých faktorů. Ať už je to kvalita vaší pokožky, dostatek vitamínů či pravidelná ochrana postiženého místa různými krémy. Existují však i speciálně vyvinuté lasery, které dokážou postižené místo stimulovat, respektive stimulovat buněčné procesy, které urychlují hojení a obnovu pokožky.

Takové lasery jsou používány především na profesionální úrovni v oblasti estetické medicíny. Pokud však i vy máte na své jinak dokonalé pleti drobnou jizvu, rozhodně nemusíte zoufat. Tyto lasery jsou na trhu k dispozici i pro domácí použití a ošetření s jejich pomocí zvládnete zcela sama. Vše je velmi rychlé a jednoduché. Jedná se o jednu z nejšetrnějších metod obnovy pokožky. Jak již bylo zmíněno, dochází nejenom k stimulaci buněčných procesů, ale také k zlepšení vstřebávání různých živin a k podpoření produkce kolagenu. Právě bílkovina kolagen je základní hmotnou všech pojivých tkání, u jednotlivých buněk. Právě díky němu se tak mohou nejenom drobné ranky rychleji zacelit, ale až se pokožka dostatečně zregeneruje, zmizí i samotná jizva.

Jedním z neúčinnějších přístrojů v této oblasti patří laser s názvem BioBeam, jehož technologie je natolik dokonalá, že je patentově chráněna po celém světě. Kromě zmiňovaných účinků na naši pokožku má také proti bolestivé a protizánětlivé účinky. Využívání tohoto účinného přístroje je možné v domácích podmínkách a jeho použití je nejenom naprosto bezbolestné, ale je možné ho využívat dlouhodobě, kdykoliv budete potřebovat. Pokud tedy i vy toužíte po nádherné pokožce bez jakýchkoliv vad, jizev či oděrek, je ideální doba začít využívat příznivé účinky laseru, nejlépe přístroje BioBeam.

drixin group

Drixon Group BioBean 660 je moderní světelnou terapií, kterou můžete zakoupit ZDE.
Další laserové a světelné terapi najdete ZDE.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář