O krok blíže francouzské kráse s Bourjois

Není již nutné si blíže představovat kosmetiku Bourjois. V první části jsme se zabývaly historií a proslulostí této značky, v části druhé si představíme produkty, které jsou hlavně o kosmetice dekorativní, ale pečující i o tělo a naší mysl. Ikonou této luxusní pařížské značky jsou malé kulaté krabičky, které si nyní představíme – oční stíny, tvářenka. Čistou pokožku a svěžest si zaručíte sprchovým gelem. Pojďme si o nich něco říct, pokud je toužíte poznat.

BOURJOIS Oční stíny pro kouřové líčení Trio Smoky Eyes 4,5 g

Kouřové líčení nevyjde z módy nikdy. Co zkusit jemnou texturu i jiných odstínů? Odstín rose vintage na vás dýchne svou starorůžovou barvou kouzlo romantiky a vycházejícího slunce. Jsou svěží, určené pro náročné zákaznice. Nerozmazávají se, dlouho vydrží a jsou za bezkonkurenční ceny v té nejlepší kvalitě.

Jejich trio, které lze jednotlivě v líčení střídat, ale použít i tón v tónu jim umožňuje být jedinečným a číslem jedna i ve vaší volbě. Chcete zkusit líčení, které pro vás bude výukou profi líčení? Přilnavé textury, které krásně zvýrazní vaše víčka, pro vás budou tím, čím jistě upoutáte. Matné a perleťové odstíny si libovolně kombinujte. Kontrasty matu očních stínů můžete rafinovaně využít pro podtržení efektu tvářenky s leskem.

Můžete zakoupit ZDE -> ->

BOURJOIS Tvářenka Fard Pastel 2,5 g

Jemně třpytivá tvářenka Rose Ambre je dokonalá. Chcete zároveň oslnit i metalickým odleskem, který bude korespondovat s vaším lakem na nehty? Vyzkoušejte Rose D´Or, Rose De Jaspe nebo Rose Frisson. Překvapí vás svou kvalitou a jasem. Pěkně zvýrazní lícní kosti, které budou vystupovat do popředí. Sexy výraz vám tvářenka jistě dodá! Zrcátko a aplikátor, je samozřejmostí této tvářenky. Pohodlně se nalíčíte i na cestách a buďte si jistá i tím, že nemusíte dávat nános a budete trendy. Nahé líčení je nyní „in“. Pigmentové mikrogranule se postarají o svěží a mladistvý vzhled po celý den.

Můžete zakoupit ZDE -> ->


BOURJOIS Osvěžující sprchový gel Refresh Me! 250 ml

Pokud si dáte sprchu, která vás jistě vzpruží, použijte sprchový gel Refresh Me. Je velmi lehký a zahalí vás do tajemného kouzla vodních květin, které jsou svou vůní příjemné. Výsledkem je revitalizovaná a hydratovaná pokožka a vy máte záruku, že s jednoduchou vůní si budete připadat i vy bez starostí.

Můžete zakoupit ZDE -> ->

Autor příspěvku: admin